Top 10 φιλίες μεταξύ χαρακτήρων comic


Ποιες είναι οι 10 μεγαλύτερες φιλίες στον κόσμο των comics;;


#10 Wolverine και Nightcrawler
Αυτοί οι τύποι είναι κάτι σαν drinking drinking buddies. Από το σύνολο των X-Men οι δύο τους ήταν οι πιο διαφορετικοί. Ακόμη και με εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες φαίνεται πως πάντα ο ένας καλύπτει τον άλλον. Αποδεικνύοντας ότι τα αντίθετα έλκονται.




#9 Raphael και Casey Jones
O Casey Jones, φορώντας την μάσκα του χόκεϊ, πλαισιώνει τα Χελωνονιντζάκια όταν χρειάζονται βοήθεια. Ενώ διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις χελώνες, είναι ιδιαίτερα κοντά με τον Raphael. Αν και αρχικά είχαν μαλώσει, πλέον δουλεύουν μαζί, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και έτσι αχώριστοι αντιμετωπίζουν τους διάφορους κακοποιούς.



#8 The Flash και Green Lantern
Wally West και Kyle Rayner. O Wally και o Kyle άρχισαν να κολλάνε αμέσως μετά τη δημιουργία της νέας Justice League. Αυτή η φιλία όπως όλα δείχνουν χτίζεται για να διαρκέσει.



#7 Rocket Racoon και Groot
Πρόσφατα τους απολαύσαμε στο Guardians of the Galaxy και περιμένουμε πως και πως να τους ξαναδούμε. Είναι περίεργοι είναι μοναδικοί αλλά πάνω από όλα είναι φίλοι.



#6 Foggy Nelson και Matt Murdock
Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπουν οι Avocados At Law. O Daredevil και ο κολλητός του είναι αχώριστοι από το πανεπιστήμιο και είναι εκεί ο ένας για τον άλλον στα δύσκολα.



#5 Captain America και Bucky Barnes
Φίλοι από τα παλιά και παραμένουν έτσι και σήμερα. Ακόμα και όταν ο Bucky είχε χάσει την μνήμη του και ήρθε αντιμέτωπος με τον Captain, ο δεύτερος δεν τον πολέμησε δείχνοντας ότι υπερισχύει η φιλιά τους.



#4 Peter Parker και Harry Osborn
O καλύτερος φίλος του Peter είναι εχθρός του Spider-man. Ο Harry Osborn μισεί τον Spider-Man, πιστεύοντας ότι είναι υπεύθυνος για το θάνατο του πατέρα του. Ο Harry γίνεται τελικά ο Green Goblin και μάχεται τον Spider-Man αρκετές φορές, ωστόσο μην γνωρίζοντας την ταυτότητα του παραμένει φίλος με τον Peter.



#3 Harley Quinn και Poison Ivy
Ενώ οι supervillains είναι γνωστοί για την δυσφορία που έχουν στο να συνεργαστούν, αυτή δεν είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Η Harley έχει σώσει αρχικά την Ivy από την σύλληψη, ενώ η Ivy έχει πάρει την Harley στην κρυψώνα της. Οι δύο αρχίζουν να δένονται, η Ivy δίνει στη Harley συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσει την συμπεριφορά του Joker. Παρά το γεγονός ότι έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες,  νοιάζονται η μια για την άλλη και είναι δύο από τις ισχυρότερες γυναίκες στο σύμπαν της DC.



#2 Ironman και War Machine
Ο καθένας χρειάζεται αυτό τον φίλο που σε κρατά στον σωστό δρόμο. Για τον Tony Stark, το πρόσωπο αυτό είναι ο συνταγματάρχης Jim Rhodes, γνωστός και ως Rhodey. Ο Iron Man έσωσε τον Rhodes όταν είχε πέσει στη ζούγκλα λίγο αργότερα από όταν δραπετεύσε από το Wong-Chu. Ο Stark αργότερα πλησίασε τον Rhodes για να γίνει πιλότος του, και έγιναν στενοί φίλοι. Ο Rhodes έχει ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει τον Stark σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη και παρενέβη ως Iron Man, όταν ο Stark ήταν πολύ μεθυσμένος, για να συνεχίσει στην θέση του και να ατιμετωπίσει τον Magma. Ο Rhodes έγινε τελικά ο War Machine και πολεμήσε στο πλευρό του Iron Man σε αρκετές μάχες.



#1 Professor X και Magneto
Η σχέση μεταξύ του Professor X και του Magneto είναι η ραχοκοκαλιά των X-Men comics και ένα κομβικό σημείο της σειράς των ταινιών. Οι δύό τους συναντήθηκαν αρχικά στο Ισραήλ σε μια κλινική για επιζώντες του ολοκαυτώματος και έγιναν φίλοι, όμως η ιδεολογία τους τους ανάγκασε να χωριστούν σε διαφορετικά στρατόπεδα. Οι διαφορές αυτές τους έκαναν να έρθουν σε σύγκρουση σε αρκετές περιπτώσεις, αν και διατηρούν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η φιλία τους είναι σίγουρα πολύπλοκη, αλλά ο δεσμός τους παραμένει τόσο ισχυρός όσο η πεποίθησή τους.



Συμφωνείτε με τον την λίστα μας; Ποια είναι η αγαπημένη σας φιλία υπερηρώων;